01.01 Honden in een opvanggezin

Honden in een opvanggezin

Deze honden komen uit de Spaanse shelters van Scooby, Shelter La Linea, Amores Peludos, BaasGalgo of Paws. Er zijn honden die, om zeer uiteenlopende redenen, door Greyhoundfriends naar Nederland worden gehaald.  Eenmaal in Nederland gaan deze honden dan naar een opvanggezin waar ze veelal hun eerste kennismaking met een gezins- en thuissituatie krijgen. In het opvanggezin  leren we deze honden al een beetje beter kennen. 

Het voordeel voor de adoptant is dat er veel meer bekend is over de hond: het gedrag, de leuke kanten en de eigenaardigheden van de hond. Bovendien is de hond, bij interesse, hier in Nederland te bezoeken. We hebben er nog een uitgebreid stukje over geschreven: Waarom een hond adopteren uit een opvanggezin?

Onderstaand een galerij van de honden waarvan op dit moment in Nederland in een opvanggezin zitten. Door op de foto van de hond te klikken krijg je meer informatie te zien over deze hond en nog een paar foto’s en/of filmpjes. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben of extra informatie over een hond willen, neem dan gerust contact met ons op:  info@greyhoundfriends.nl of kijk bij Contact voor de juiste contactpersoon in jouw regio.