Hazel is gereserveerd !

Hazel is sinds een week in Nederland en is een blije lieve aanhankelijke pup. Vanaf de dag dat ze bij ons in de pleeg is voelt ze zich al heel erg op haar gemak in een huiselijke situatie en dat is heel erg goed als je bedenkt dat ze echt niks geleerd heeft.

Hazel doet haar behoefte netjes buiten als de deur open staat, als die dicht is geeft ze het nog niet helemaal aan, maar daar werken we aan. Hazel eet rustig haar brokjes, geen geschrok, en ze wacht netjes haar beurt af als de andere honden aan het eten zijn. Ze weet heel goed hoe het werkt in een roedel.

HAZEL IS GERESERVEERD !

Buiten loopt ze keurig aan de riem, ze trekt niet en reageert niet op andere honden, ze kijkt wel maar loopt dan netjes door.

Ze vind luieren, net als alle galgo’s, ook heerlijk en dan vooral op de bank onder een dekentje met een kussen onder haar hoofd (heel herkenbaar), maar bovenop je vindt ze helemaal geweldig.

In het kort is het een geweldige pup, superlief en heel aanhankelijk het liefst wil ze je de hele dag knuffelen. Ze legt haar hoofdje tegen je aan en valt dan in slaap. Hier smelt je toch van.

Deze lieverd zoekt haar eigen plekje waar ze lekker pup mag zijn.