Deze honden zoeken nog een baasje…

En u kunt al met ze kennismaken want ze wachten in een opvanggezin op een adoptant!

Op dit moment wachten er 6 prachtige honden in hun opvanggezin op een eigen baasje.

TUDOR, een prachtige brindle galgo reu van 4 jaar. Hij is nog wat angstig en heeft tijd nodig om vertrouwen te krijgen. Hij is nieuwsgierig en dol op snacks. Goed met andere honden, kan niet met katten.
LAMBIENA is een klein ruwharig podenco teefje van 6 jaar. Schuchter tot ze je leert kennen en vertrouwen. Kan met honden en katten samenleven. Schofthoogte 50 -55 cm.
ELSELOES is een mooie brindle galgo teef van net 2 jaar. Vol levenslust, speels en lief. Loopt goed aan de riem, is dol op mensen en verlangt naar een speelmaatje.
BULERIA is een 8-jarige galgo teef die tijd nodig heeft om aan nieuwe situaties te wennen. In eerste instantie is ze bang, als ze je vertrouwd is ze rustig en lief. Goed met honden en katten. Buleria heeft een hondenmaatje nodig en wordt niet alleen geplaatst.
KEITH (6) is vreselijk lief, een enorme knuffel, ontzettend goed binnenshuis met onze eigen honden én logeetjes, groot en klein. Hij is uitstekend met onze katten, kan prima een paar uurtjes alleen zijn (in de bench) en is in het algemeen een heel nette en kalme heer. Hij is niet schuw, nergens bang voor en staat met een opgewekte houding in het leven. Keith is een gezellig dier, dat ontzettend graag bij zijn baas is en alleen maar liefde wil ontvangen en geven.
DENALY (5) is een vrolijke, actieve en enthousiaste galgo teef. Met waarschijnlijk een vleugje Saluki. Ze kan goed met kinderen en volwassenen omgaan. Ze heeft een hondenmaatje nodig en kan heel goed met katten samenleven.

Voor meer informatie klikt u op de rode tekst van de hond onder zijn/haar foto.
Heeft u belangstelling voor 1 van deze prachtdieren neemt u dan alstublieft contact op met een
van onze adoptieconsulenten en klik hier.