Curre, een 8 jaar jonge heer

Curre is toegevoegd aan Honden in Nederland/Honden in een opvanggezin

Naam: Curre  
Ras: Galgo  
Geboren: 10 april 2013  
Geslacht: Reu, gecastreerd  

Dit schrijft het opvanggezin over Curre:
Curre, een 8 jaar jonge heer, is nu een maand bij mij in opvang. Na een week was hij een beetje bekend in de omgeving en was hij gewend aan de routine in het huishouden. Hij luistert heel goed, leert snel en heeft zich hier in de roedel erg makkelijk aangepast. Hij kan heel goed met andere honden leven, maar hij zoekt de andere honden hier in huis niet op. Hij is erg op de mens gericht en wil wel graag alle aandacht voor zichzelf hebben. Daarom zou hij heel goed als enige hond kunnen leven bij iemand of bij een gezin (met kinderen vanaf 12 jaar). 
Aan de riem loopt hij rustig naast je, maar hij vindt het wel een beetje spannend als hij een andere hond tegenkomt. Hij heeft nog steeds een actief jachtinstinct en daarom heeft hij een omheinde tuin met schutting (niet alleen een heg) van minimaal 1.80 m nodig. Hij vindt het heerlijk om los in de tuin te struinen en over de akkers te turen op zoek naar konijnen. Als we naar buiten gaan is hij dan ook veilig aangelijnd. Curre kan beter niet bij katten geplaatst worden.
In de tuin speelt hij met speeltjes en rent hij al dan niet met de andere honden. Als hij weer binnenkomt dan begroet hij je alsof hij je uren niet heeft gezien.
Curre is een vrolijke hond en een grote knuffel. Hij komt gezellig bij je liggen op de bank en hij geniet van alle knuffels die hij kan krijgen. 
 
Heb je vragen over Curre neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier. Uiteraard kun je hier ook direct de adoptie vragenlijst invullen als je Curre zou willen adopteren. Deze lijst zal dan aan de juiste adoptie consulent doorgestuurd worden zodat we contact met jou op kunnen nemen.

https://youtu.be/u4yD9uQTjoY