Tomàs

Tomàs zit in een opvangezin in NL en is nog te adopteren.


Naam: Tomàs
Ras: Galgo
Kleur: Crème wit.
Geboren: 6 januari 2018.
Geslacht: Reu, gecastreerd.
Verleden: Bij asiel La Linea binnengekomen in juli 2019.
Karakter: Tomàs is zaterdag 25-4 bij het opvanggezin aangekomen en meestal maken we een eerste update als de hond er een aantal dagen (of weken) is. Maar deze jongen doet het zo goed dat we nu al meer over hem kunnen vertellen.
Tomàs verbleef 8 maanden in een kennel in het asiel en was daar schuw en terughoudend. Na het transport en bij de aankomst was hij erg bang maar eenmaal in huis en tuin blijkt hij een vriendelijke jongen, en helemaal niet bang. Niet voor mensen, andere honden, de stofzuiger, bezem of hark. Natuurlijk heeft hij veel geslapen, lekker gegeten en al gespeeld met de andere honden in het opvanggezin. Ook geniet hij van de zon in de tuin.
Tomàs is een crème witte galgo reu (gecastreerd) van 2 jaar. Hij is een vriendelijke, nieuwsgierige jongen. Er mogen nog wel wat pondjes bij ondanks zijn tengere bouw. Een prachtige langneus met schitterende ogen.In het opvanggezin leeft Tomàs met meerdere honden, zowel reuen als teven en katten. Gezien zijn jonge leeftijd en speelse aard is een thuis met andere hondenmaatje(s) waar hij mee kan spelen een must voor hem.
Verblijfplaats: Geadopteerd.