Update Ebany (ter adoptie)

Ebany zit in een opvanggezin in NL en is nog te adopteren.


Ebany is een bescheiden meisje, dat heel langzaam ontdooit. Ze trekt zich heel erg op aan Bucanero.
Als hij gaat staan/lopen, dan gaat zij er achter aan.
Ze reageerde eerst schrikachtig bij aanraking, met haar lichaampje strak gespannen. Nog geen week later mag ik haar al voorzichtig aaien en kan ze er ook van genieten,
’s Ochtends laat ze de laatste twee dagen met haar kwispelstaart en spelboog zien dat ze blij is als ik
uit bed kom. En met een knuffel spelen heb ik haar ook al zien doen.

Waar Bucanero graag in je buurt is, blijft Ebany nog wat op een afstand. Maar aangezien zij graag dichtbij Bucanero blijft, is ze stiekem toch best vaak in m’n buurt 😉
Buiten spelen in de tuin vindt ze heerlijk en ze laat Bucanero goed weten als ze genoeg van hem heeft als hij haar blijft uitdagen door te blaffen en om haar heen te dansen.
Bij Scooby zat ze in een ook van boven afgesloten kennel, maar hier in de tuin is ze gewoon rustig en ik heb totaal niet het idee (ook niet gehad) dat ze over de schutting/hek zou willen springen. Ze wil gewoon graag bij Bucanero/de roedel blijven. Uiteraard heeft ze nog wel gewoon een tracker aan, ook in de tuin.

Ze loopt keurig mee aan de riem, maar ze doet maar heel af en toe een plas aan de riem. Dat vindt ze best nog eng. Los in de tuin is het geen probleem. Ze is ook nog niet helemaal zindelijk, maar het gaat echt beduidend beter. Dat zal niet meer lang duren. Het duurt nog wel wat langer om haar te leren om haar behoefte aan de riem te doen.
Dit kleine, maar eigenlijk best wel dappere dametje heeft nog veel geduld en liefde nodig om wat blijer en onbezorgder te kunnen worden en ze kan ook absoluut niet zonder een stabiel hondenmaatje.

Heeft u belangstelling voor Ebany neemt u dan alstublieft contact
op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier.