Update Flamenca

Hallo allemaal,
Het gaat erg goed met Flamenca. Ze is erg vrolijk en ze gaat zich steeds meer op haar gemak voelen binnenshuis. Buiten is ze nog steeds snel geprikkeld door onverwachte geluiden en bewegingen.
Zo moet ze ook erg wennen aan kinderen die nu weer buiten gaan spelen, fietsjes, stepjes en ballen, ze vindt het maar griezelig. Dit zal na verloop van tijd wel wat minder worden, ze heeft aan heel
veel dingen moeten wennen sinds ze in Nederland is, dus dit zal ook wel lukken.


We zijn onlangs met Flamenca naar onze stacaravan geweest in Zeeland. Ze vond het er geweldig, liep zo de caravan in en uit, terwijl wij toch wel een beetje bang waren dat ze daar niet in zou durven.
Zo zie je maar weer, ze blijven je verbazen, die langneusjes.


Flamenca was al een poosje hevig aan het krabben en bijten, ze heeft wat onderzoekjes gehad en nu blijkt dat ze allergisch is voor huisstofmijt, graspollen en ook voor vlooien is ze overgevoelig.
Ze heeft medicijnen gekregen en dat werkt prima, daarbij geef ik haar 2 keer per week een zemelenbadje, dat kalmeert de huid en ze krijgt een mooi blank velletje(ipv rood).
Ook is het belangrijk dat ze goed wordt beschermd tegen vlooien want ook daar zou ze heel erg jeuk van kunnen krijgen. Sinds zij bij ons in de opvang is heeft ze geen vlooien gehad maar we geven haar toch maar een antivlooienmiddel. Voorkomen is beter dan genezen.

Klik hier om naar Flamenca haar pagina te gaan

Klik hieronder op Flamenca haar naam om al haar updates te zien