Update Flamenca

tn_20161218_194431_resized Flamenca is nu ruim een week bij ons in huis en het gaat inmiddels al een stuk beter met haar. Ze was de eerste dagen heel schrikkerig en eigenlijk bang voor alles. Als we opstonden uit onze stoel, vloog ze al de kamer door, wanneer we even de kamer uitgingen en daarna weer binnenkwamen, schrok ze enorm. De stofzuiger, de t.v., alles was nieuw voor haar, dus eng.
Ze maakt flinke vorderingen. Het is niet te geloven hoe snel zo`n hondje zich aanpast.
Ze is heel blij als ze je ziet, dat gaat gepaard met een hoop gewiebel van haar lijfje en een grote grijns.
Ja echt, ze lacht !
Ze vindt eigenlijk niets meer echt eng in huis, alleen als er iets hard valt of een deur dichtklapt, dan zie je haar nog even terugdeinzen.
Onzekerheid uit ze nog wel als zij buiten is, daar is zij best nog snel angstig, schrikt van mensen die op haar afkomen, joelende kinderen, auto’s die hard voorbij rijden, daar moet zij allemaal nog erg aan wennen. Ook gaat ze zachtjes piepen als zij andere hondjes tegenkomt.

tn_20161218_121106_resized tn_img-20161214-wa0002

Flamenca is heel rustig in huis, ze ligt veel op haar kussen en we hebben haar nog niet horen blaffen.
Zij is meteen vanaf de eerste dag heel zindelijk.
Eten pikken van het aanrecht of de tafel doet ze niet en als ze er wel aandacht voor heeft, dan is een zacht “nee” en haar kopje wegduwen voldoende.

We hebben vier honden in huis waar ze goed mee op kan schieten. Eigenlijk heeft zij ze in het begin gewoon genegeerd, maar nu gaat ze er een beetje mee spelen. Het zijn twee reuen en twee teefjes, ze vindt het allemaal prima.
Ze kan een tot twee uurtjes alleen zijn, maar het zou voor Flamenca dan wel goed zijn als er een stabiel hondje bij is (zoals hier). Dat heeft ze nodig, omdat ze best wel onzeker is.

Flamenca is een heel lief, vriendelijk hondje, dat ontzettend haar best doet om aan het leven in Nederland te wennen, met veel geduld en liefde gaat dit zeker lukken.

Klik hier om naar Flamenca haar pagina te gaan.
Klik hieronder op Flamenca haar naam om al haar updates te zien.