Update Ilia

Deze jongen is nog te adopteren
Deze knappe jongen is nog te adopteren
Deze jongen is nog te adopteren
Ilia is nog te adopteren

ILIA is een gecastreerde reu, zwart met een grijs snoetje en geboren op 25 mei 2014.
Een paar weken geleden kwam hij aan vanuit Scooby Spanje, hij is een gezonde jongen van 28 kilo en een schofthoogte van 68 cm, geen kleine galgo dus.
Wandelen vind hij geweldig, overal snuffelen en zijn neus in steken – mijmerend in de verte staren…
Dan is hij onvermoeibaar – maar zodra we binnen zijn gaat hij meteen slapen of rustig uit het raam zitten kijken.
ILIA kan goed met de huiskatten – het is zelf net een kat want hij geeft veelvuldig kopjes. Hij is de beste maatjes met grote en kleine honden in onze opvang, reu of teef maakt daarbij geen verschil.
We weten niet zeker of hij als enige hond geadopteerd kan worden – maar het zou zo maar kunnen als hij lekker vaak mag wandelen en de gelegenheid krijgt om onderweg in veel polletjes te snuffelen.
Omdat ILIA nog maar kort geleden is gecastreerd denkt hij soms dat hij wat stoer moet doen bij een passerende hond (bij de meeste honden niet) maar Uhhh… zeggen en doorlopen werkt goed: op de hondenschool is hier op geoefend en hij weet wat er wel of niet van hem wordt verwacht.
Ilia kan ook heerlijk liggen rollebollen en lekker gek doen….

ILIA heeft hier de 1ste dag tegen een tafeltje aan geplast maar dat was dan ook de enige keer dat hij dit heeft gedaan, hij is helemaal zindelijk. Ilia vraagt weinig, hij is dankbaar voor het kleinste lieve gebaar.