Update Luna

Luna is sinds enkele maanden bij ons en wij weten helaas niks over haar voorgeschiedenis. Wat we vermoeden is dat er in haar verleden wel wat nare ervaringen zijn ontstaan waardoor ze een beetje onderdanig naar andere honden en vreemde mensen kan zijn. Maar als ze je eenmaal kent dan is het een enthousiaste begroeting van jewelste en komt ze voor veel knuffels.

Luna is een enthousiaste dame die alles in het leven spannend en leuk vindt. Ze heeft veel energie en is heel leergierig en intelligent. Luna is altijd op ontdekkingsreis om alles in haar omgeving te verkennen door alles te besnuffelen en te observeren.
Tijdens het wandelen is ze in het begin wat druk vanwege het enthousiasme en van blijdschap, maar gaandeweg de wandeling gaat het steeds beter.

Eten is voor Luna een feest en voor koekjes doet ze alles. Ze kan pootjes geven en je kunt haar nog veel meer dingen leren aangezien ze leergierig is en graag pleziert.

We hopen dat er iemand is die voor dit mooie meisje gaat want ze verdient het zo. Met veel liefde en aandacht ga je heel veel van Luna terugkrijgen.

Klik hier om naar Luna haar pagina te gaan
Klik hieronder op Luna haar naam om al haar updates te zien.