Update Olijfje

tn_img-20161121-wa0005Olijfje doet het super goed, ze heeft haar plekje in de roedel gevonden.
Eerst vond ze het niet zo fijn als er andere honden tegen haar aan kwamen liggen, maar nu ligt alles lekker gestapeld en kruipt ze ook weleens uit zichzelf tegen een andere hond aan.
Ze is wel een gevoelig meisje. Ik denk dat ze het in Spanje niet al te best heeft gehad. Als ze onzeker wordt, krimpt ze snel in elkaar, gelukkig herstelt ze ook snel.
Lopen aan de riem doet ze nog steeds keurig. Ze is nog wel wat onzeker op straat als we andere honden tegenkomen, maar het ‘weg blaffen’ doet ze al bijna niet meer.
Als ze losloopt in het park durft ze nog wel stoer te blaffen tegen andere honden, dus ik probeer haar dan altijd even aan te lijnen.

tn_img_5077 tn_img_5079

Haar eten krijgt ze nog altijd in de bench. Dat ze bijna geen tanden meer heeft is geen belemmering voor Olijf, ze kan brokjes eten en vers vlees, ook vleesbot of kraakbeen kluiven lukt prima en gedroogde snacks lukt ook goed. Ze vindt het allemaal heerlijk! Wel moet ik goed op haar letten, want ze pikt het zo van een ander af en dat willen we niet.
Verder is ze in huis erg rustig en kan prima alleen thuisblijven (met de andere honden), zonder te blaffen of te slopen.
Olijf heeft wel graag een jas aan buiten, ze heeft t snel koud. En wandelen in de regen hoeft niet van Olijf ?
Bij wie mag Olijfje lekker op de bank komen liggen?

tn_img_5054 tn_img_5082 tn_img-20161121-wa0002 tn_img-20161121-wa0004