Dani

Dani is toegevoegd aan Honden bij PAWS


Naam: Dani
Ras: Mastin Español
Kleur: Creme/bruin
Geboren: Naar schatting oktober 2010
Geslacht: Reu, gecastreerd
Verleden: In oktober 2015 samen met Izzy aan de poort van het asiel achtergelaten.
Karakter Dani is niet goed gesocialiseerd en is voor vreemden onbenaderbaar en laat dan een vervaarlijke blaf horen om je op afstand te houden. Actie heeft hij nog nooit ondernomen.
Hij moet je behoorlijk goed leren kennen voordat je hem überhaupt aan mag raken en dan nog…….
Uiteraard is de asielomgeving niet echt geschikt voor zijn verdere socialisatie, omdat hij constant door verschillende vrijwilligers verzorgd wordt en nooit de kans krijgt om te hechten. Zijn vaste verzorgers kunnen hem wel een knuffel geven. Dani loopt goed aan de riem.
Dani zal het best tot zijn recht komen op een plek waar hij lekker buiten kan leven en ´de boel´ kan bewaken en niet binnen gezellige familie dingetjes hoeft te doen. Maar wie weet, misschien verrast hij ons wanneer hij de juiste eigenaar treft en daardoor helemaal tot bloei kan komen.
Hem samen plaatsen met Izzy is waarschijnlijk de beste optie, want ze zijn zeer aan elkaar gehecht en spelen ook graag samen.
Bijzonderheden: Dani’s bloed is getest in oktober 2015. Voordat hij geplaatst wordt is een hertest nodig. Dani heeft een schofthoogte van 72cm.
Verblijfplaats: Bij PAWS in Spanje. Heeft u belangstelling voor Dani, neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes en klik hier.