Tino

Tino is toegevoegd aan Honden bij PAWS


Naam: Tino
Ras: Argentijnse dog
Kleur: Wit
Geboren: Naar schatting augustus 2009
Geslacht: Reu, gecastreerd
Verleden: Tino is aan het hek van de buren van het asiel vastgebonden, dat was in februari 2015.
Karakter Tino is een lieve, sterke hond en zeer vriendelijk naar mensen toe. Met reuen heeft hij wel wat problemen en hij kan aanvankelijk ook wat dominant naar teven zijn. Maar uiteindelijk kan hij goed met ze overweg. Tino heeft al met vele verschillende teven zijn kennel gedeeld en dat gaf nooit problemen. Tino gaat graag wandelen en vindt aandacht en knuffelen ook fijn. Tino zou het prima doen als enige hond of met een teef van ongeveer zijn grootte. Tino heeft wel één groot voordeel: hij ruimt zijn eigen ontlasting op (zie foto).
Bijzonderheden: Tino heeft een ernstige voedselallergie. Hij is allergisch voor granen, kip en rundvlees. Hij zit aan speciaal graanvrij-voer met lam, kruiden en fruit. Het is belangrijk dat hij verder geen ander eten of snacks krijgt, want zijn huid gaat dan kapot. Tino’s bloed is getest in februari 2015. Voor hij geplaatst wordt is een hertest nodig. Tino heeft een schofthoogte van 58cm en hij weegt ongeveer 38kg.
Verblijfplaats: Bij PAWS in Spanje. Heeft u belangstelling voor Tino, neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes en klik hier.