Kara

Kara is toegevoegd aan honden nog in Spanje/Overige honden

Naam:Kara 
Ras:Galgo 
Kleur:Zwart 
Geboren:10 oktober 2018
Geslacht:Teef 
Verleden:Prachtige Kara kwam op 16 februari 2020 in de shelter met enorm veel teken (waar ze inmiddels voor behandeld is) en je kon zien, dat ze het niet makkelijk heeft gehad. Bekijkt u maar eens haar foto’s, helaas hebben wij op dit moment alleen aankomst foto’s, dit vanwege de enorme drukte en te weinig vrijwilligers door de Covid. Kara is nog maar een jong meisje, die nu al een hele tijd in de shelter zit. Zij is echt toe aan een eigen huis en een fijne familie die haar liefde en aandacht geeft. Inmiddels ziet ze er natuurlijk verzorgder uit dan toen ze binnen kwam, we zijn tenslotte al 8 maanden verder!
Karakter:Kara is een mooie black beauty en heel sociaal. Zij is een lieverd die geniet van aandacht en met haar kennelgenootjes kan ze het prima vinden. Hoe deze prachtige meid met katten is weten we nog niet en zal nog getest worden. Geeft u dit prachtige meisje wat al zo lang wacht een kans? Kijk eens in haar mooie ree bruine ogen, wordt u dan ook niet een beetje verliefd?
Verblijfplaats:Scooby in Spanje
Contact:Heeft u belangstelling voor Kara neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier.