Rocco

Rocco is toegevoegd aan Honden in Spanje/Honden vanaf 6 jaar.


Naam: Rocco
Ras: Galgo
Kleur: Brindle.
Geboren: 2013.
Geslacht: Reu, gecastreerd.
Karakter: Rocco is een reu van ongeveer zes jaar oud. Hij is in het begin een verlegen hond, maar als hij je leert kennen en vertrouwt, houdt hij van het contact met mensen. Ook kan hij goed overweg met teefjes en rustige reuen. Rocco is nu al een jaar bij Baasgalgo en niemand heeft ooit naar hem gevraagd, het is een geweldige hond. Voor adoptie bij dominante reuen is Rocco te onzeker, hij laat zich dan overschaduwen. Bij binnenkomst een jaar geleden was Rocco negatief getest op Mediterrane ziekten. Na een jaar in het asiel krijgen de honden altijd een nieuwe test. Helaas liet deze nu een licht positief voor Leishmaniose zien. We hopen toch dat iemand valt voor deze mooie man en hem een liefdevol mandje wil geven.
Verblijfplaats: Bij Baasgalgo in Spanje. Indien u geïnteresseerd bent in Rocco, zullen wij zoveel mogelijk informatie opvragen bij de vrijwilligers aldaar.
Contact: Heeft u belangstelling voor Rocco neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier.