Izzy

Izzy is toegevoegd aan Honden bij PAWS


Naam: Izzy
Ras: Mastin Español kruising
Kleur: Wit met een beetje zwart
Geboren: Naar schatting oktober 2010
Geslacht: Teef, gesteriliseerd
Verleden: In oktober 2015 samen met Dani aan de poort van het asiel achtergelaten.
Karakter Izzy is niet goed gesocialiseerd en is voor vreemden onbenaderbaar en laat dan een vervaarlijke blaf horen om je op afstand te houden. Actie heeft ze nog nooit ondernomen.
Ze moet je behoorlijk goed leren kennen voordat je haar überhaupt aan mag raken en dan nog…….
Uiteraard is de asielomgeving niet echt geschikt voor haar verdere socialisatie, omdat ze constant door verschillende vrijwilligers verzorgd wordt en nooit de kans krijgt om te hechten. Van haar vaste verzorgers kan ze een aai onder de kin (niet op haar kop) wel waarderen, maar een echte knuffelaar is het niet.
Izzy loop aan de riem, maar ze is sterk.
Izzy zal het best tot haat recht komen op een plek waar ze lekker buiten kan leven en ´de boel´ kan bewaken en niet binnen gezellige familie dingetjes hoeft te doen. Maar wie weet, misschien verrast ze ons wanneer ze de juiste eigenaar treft en daardoor helemaal tot bloei kan komen.
Haar samen plaatsen met Dani is waarschijnlijk de beste optie, want ze zijn zeer aan elkaar gehecht en spelen ook graag samen.
Bijzonderheden:  Izzy’s bloed is getest in oktober 2015.  Voordat zij geplaatst wordt is een hertest nodig. Izzy heeft een schofthoogte van 70cm
Verblijfplaats: Bij PAWS in Spanje. Heeft u belangstelling voor Izzy, neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes en klik hier.