Chica

Chica is toegevoegd aan Honden in Spanje/Honden lang in het asiel.


Naam: Chica
Ras: Galgo
Kleur: Kaneelkleur met wit.
Geboren: 2015.
Geslacht: Teef, gesteriliseerd.
Verleden: Binnengekomen bij Scooby Residencia op 24 februari 2018 vanuit Jerez de la Frontera. Nu haar vriendin Minerva is gereserveerd, moet Chica binnenkort alleen achterblijven … ze kwamen samen van de perrera en ze zijn al die jaren samen geweest en misschien wel langer.
Karakter: Chica was bij aankomst doodsbang! Alleen bij andere honden voelde ze zich een beetje veilig, maar niet bij mensen. Bij Scooby hebben ze haar alle tijd gegeven die ze nodig had om weer mensen te leren vertrouwen en nu heeft ze veel vooruitgang geboekt en laat ze zich aanraken en is minder bang. Ze houdt van haar knuffels van mensen die ze kent en vertrouwt, vreemde mensen zijn nog steeds een probleem, maar met geduld en liefde zal ze op een dag weer leren vertrouwen. Ze is prachtig!
Verblijfplaats: Indien u geïnteresseerd bent in Chica, zullen wij zoveel mogelijk informatie opvragen bij de vrijwilligers aldaar.
Contact: Heeft u belangstelling voor Chica neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier.