Honden die nog in Spanje verblijven

Honden nog in Spanje

Honden die nog in Spanje verblijven bevinden zich in de shelters van Scooby, La Línea, BaasGalgo en Paws.
De shelters waar wij op dit moment mee samenwerken. Wij kunnen door het grote aanbod niet alle honden op de website zetten. Ons doel is om zoveel mogelijk honden te helpen, maar extra ons best
te doen voor windhonden die al langer wachten op adoptie of die extra hulp nodig hebben. Om het zoeken voor u te vergemakkelijken hebben we de honden onderverdeeld in vier categorieën:

Urgente Honden
Honden vanaf 6 jaar
Overige honden

Honden ter Bemiddeling

U kunt via de onderstaande links nog meer honden bekijken die bij de drie shelters verblijven. Deze honden zijn ook allemaal via onze stichting te adopteren.
Scooby
BaasGalgo 
Paws-Patas

Als er achter een hond ‘on hold’ staat, dan is er een ‘optie’ op die hond. Zodra de reservering definitief is, verdwijnt de hond van de website.

Wij proberen altijd zo veel mogelijk informatie van deze honden op de website te zetten, maar soms is dat lastig vanwege het grote aantal honden dat nog in Spanje verblijft. Heeft u interesse in één van de honden, dan kunt u ons dit laten weten en wij zullen dan contact opnemen met het betreffende shelter om die extra informatie op te vragen. Dat geldt ook voor de honden die niet op de website staan, maar zich wel  bij een van de shelters bevinden.