02 Honden nog in Spanje

Honden nog in Spanje

Honden die nog in Spanje verblijven bevinden zich in de shelters van Scooby, Prodeanin La Linea, BaasGalgo en Paws, de shelters waar wij op dit moment mee samenwerken. Wij kunnen door het grote aanbod niet alle honden op de website zetten. Ons doel is uiteraard om zoveel mogelijk honden te helpen, maar we willen ons graag extra richten op de windhonden die al langer wachten op adoptie of die extra hulp nodig hebben. Om het zoeken voor u te vergemakkelijken hebben we de honden onderverdeeld in drie categorieën:

 

Wij proberen altijd zo veel mogelijk informatie van deze honden op de website te zetten, maar soms is dat lastig vanwege het grote aantal honden dat nog in Spanje verblijft. Heeft u interesse in één van de honden, dan kunt u ons dit laten weten door onderstaand formulier in te vullen, te mailen naar info@greyhoundfriends.nl  of bij Contact te kijken voor de contactpersoon in uw regio. Wij zullen dan contact opnemen met het betreffende shelter om die extra informatie op te vragen. Dat geldt ook voor de honden die niet op de website staan, maar zich wel  bij een van de shelters bevinden.

 

Als er achter een hond ‘on hold’ staat, dan is er een ‘optie’ op die hond. Zodra de reservering definitief is, verdwijnt de hond van de website.


Heb je interesse in een specifieke hond of wil je graag dat wij contact met je opnemen dan kun je het onderstaande formulier invullen: