02 Honden nog in Spanje

Honden nog in Spanje

Onderstaand vind u de honden die nog in Spanje verblijven, deze honden bevinden zich in de shelters van Scooby, Prodean/La Linea, BaasGalgo en Paws. Dit zijn de shelters waar wij als Greyhoundfriends op dit moment mee samenwerken. We proberen altijd zo veel mogelijk informatie van deze honden op de website te zetten, maar soms is dat lastig. Door het grote aantal honden dat nog in Spanje verblijft is er vaak weinig in formatie bekend.

Onderstaand vind u een aantal van de honden van de diverse shelters in Spanje, voor meer informatie en foto’s van de betreffende hond kunt u op diens naam of foto klikken, dan opent zich de pagina. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen, als er interesse voor een specifieke hond is, dan kunt u direct de adoptievragenlijst invullen.


Gitana ♀

Sheila ♀

Dexter ♂ (binnenkort in NL)

Beltxi ♂

Jordi ♂

Anubis ♂

Champagne ♂

Austria ♀

Yeray 1 (brindle) ♂

Cano ♂

Celosa ♀

Vera ♀

Billy ♂

Eva ♀

Rafiki ♂

Yeray 2 (zwart) ♂

Chipnr. 941000026463165 ♀

Chia ♀

Blanc ♀

Denver ♂

Perseo ♂

Verona ♀ (binnenkort in NL)

Artillero ♂

India ♀

Camino ♂

Chipnr 26466933 ♀

Lira ♀

Pati ♀

Silver ♂

Kira ♀

Rober ♂

Brandon ♂

Gandalf ♂

Gilda ♀

Tralla ♀

Laura ♀

Adonis ♂

Miguel ♂

Antonio (pup) ♂

Rainbow ♂

Pitufo ♂

Raton ♂

Ramos ♂

Chipnr ..25548340 ♂

Oddy ♂

Ava ♀

Chipnr. 232795 ♂

Lima ♀

pup 941010000189559 ♂

Artai ♂

Chipnr 245073 ♂

Mercedes ♀

Juan ♂

Lolito ♂

 

Door het grote aanbod kunnen wij niet alle honden op onze site zetten, mocht u hierboven de hond van uw keuze niet gevonden hebben, dan vind u hieronder nog een aantal knoppen die u doorlinken naar de sites van de betreffende shelters.

Mocht u belangstelling hebben voor een hond die u gevonden heeft in één van de shelters, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten klik hier.We kunnen dan de betreffende shelter voor u benaderen voor extra informatie.