De avonturen van Tuesto (2)

Tuesto zat 1,5 jaar lang in het Spaanse asiel en daarna ruim 1,5 jaar in een opvanggezin in NL.
U kunt zijn verhaal lezen op onze website: Een bijzondere adoptie: Tuesto. We krijgen regelmatig berichten over zijn belevenissen:


Tuesto en ik hebben zojuist de Philosophenweg gedaan. Onderdeel van de veel langere Karst Wanderweg. Twee jaar geleden deed ik hem met Molly maar toen was ik af en toe erg bang. De weg was niet bijgehouden, hekwerk kapot, omgevallen bomen etc. en we konden niet meer terug…balancerend boven de Oder die tientallen meters direct onder ons stroomde. Dus nooit meer! Totdat een buurtgenoot me zei dat een hele batterij mannen ‘op leeftijd’ de weg had opgeknapt dit voorjaar. Ze had ze koffie gegeven, er is geen jeugd meer geïnteresseerd in onderhoud van de wandelwegen.
Het is een beeldschone wandelweg maar voor 3 honden geen plaats op de nauwste plekken, letterlijk een voet breed. En dan die snelstromende rivier pal onder je! Eerst over het bruggetje van onze kant van de rivier de Oder naar de andere kant en dan de weg naar de volgende brug, het blijft avontuurlijk en spannend!
Mr. T. vond het ook heel spannend en ligt nu op één oor. Hij doet het prima hoor, de structuur van de dag hier is hem bekend en met mooi weer gaat hij een zonnetje halen op het balkon. Voor hem doe ik, meestal na de gymnastiek, een extra wandeling van ca. anderhalf uur want Hook en Molly worden te oud om zo veel te wandelen. Ik ga maar een stappenteller kopen denk 🙂

groet,
Aafke