Lola op vakantie

Na een heerlijke “sneeuw-wandel-week” in februari van dit jaar was het  6 oktober tijd voor een wandel-relax-week, de zogenaamde CCCC-week bij Dogwalktrail in Oostenrijk. De onderwerpen voor deze thema week waren Coaching, Couch&Lounge, Chips&Wine & Cafe bistro Sky’s Vergnügen. Wie spreekt dat niet aan?

 

 

 

 

 

 

Elke ochtend onder begeleiding van een gids en 3 coaches rond 9.30 de bergen in en rond 15.30 weer terug in het chalet DogMountainInn. In een prachtige, soms adembenemende, omgeving met een lekker broodje lunchen in de bergen. Tijdens de wandelingen waren er meerdere korte coachingssessies. De coaching kon betrekking hebben op het baasje, de hond maar natuurlijk ook de combi hond/baas. De impact van een simpele oefening kon groot zijn, bv toen ieder voor zich rustig maar wel stevig op een berg moest staan, alles verder even uit je systeem/hoofd. De honden werden ook allemaal rustig, gingen zitten en rustig om zich heen kijken.


Terug in het chalet konden zowel hond als baas uitrusten in de tuin/bistro of je appartement onder het genot van een hapje/drankje.
Zo rond 18.30 gingen we aan tafel en deden we ons tegoed aan de Oostenrijkse maaltijden die Irma van IJzendoorn op een fantastische wijze had klaargemaakt.
Woensdag was een rustdag en die hebben we heerlijk lui in de tuin doorgebracht. Vrijdag was een optionele wandeling en zijn we naar Utendorf gereden. Vanaf daar met de gondel omhoog naar de Weiβsee (2300 meter) en hebben een indrukwekkende wandeling om het meer gemaakt.


We hadden een ontzettend leuk groepje van 4 dames met 5 fantastische honden. Helemaal leuk was dat 1 van de dames bij ACE-Charity in Spanje werkt, dan heb je een grote gemeenschappelijke deler, de rescue honden, heel wat met elkaar te delen en aan een half woord genoeg.Bianca en Francois, als eigenaren van de organisatie Dogwalktrail, hadden het weer prima geregeld voor hun gasten. Irma en Alexandra van IJzendoorn runnen de DogMountainInn op een fantastische manier.
Je voelt je gelijk thuis, eten is heerlijk, het is schoon en de wijntjes worden achter je aan gebracht. De drie coaches, Irene Glansbeek, Geerd de Rooij en Frank van Nimwegen hebben het speciale randje aan deze week gegeven. Jullie kunnen je voorstellen dat ik met smart wacht op het programma van 2019, in de stille hoop dat er een Mindful Wine en Dine week tussen zit.

Groetjes, Anita & Lola.