08 Muilkorven

Muilkorven

Waarom moeten windhonden soms muilkorven dragen?
Wanneer windhonden speels worden, hebben ze de neiging hebben om elkaar te nippen met hun gebit en omdat de windhonden maar een dun vachtje hebben om ze te beschermen, lopen ze snel wonden op. De muilkorf dient dus ter bescherming van elkaar. Een muilkorf kan ook uitkomst bieden als uw windhond bijvoorbeeld ongewenste dingen van straat wil opeten.

Welke maat muilkorf heb ik nodig voor mijn hond?

Op het plaatje zie je hoe je de maat moet nemen, van de kaaklijn tot het puntje van de neus. Als je precies op 20 cm. uitkomt is de grootste maat aan te bevelen. Beter iets aan de ruime kant dan te klein.

Momenteel hebben we één maat: 21-24 cm.

 

 


MK 001 Roze

MK 002 Wit

MK 003 Rood

MK 004 Geel

MK 005 Zwart

MK 006 Oranje

De muilkorven kosten €15,- per stuk exclusief verzendkosten. U kunt het item bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

Betalen van de bestelling kan als volgt:

  1. directe betaling middels een zgn. Tikkie. Geef op het bestelformulier duidelijk aan dat u middels Tikkie wenst te betalen, vergeet niet om uw mobiele telefoonnummer in te vullen op het formulier.
  2. PAYPAL
  3. De betaling kan uiteraard ook per bank overgemaakt worden, de bestelling wordt dan pas verzonden als het bedrag op onze rekening is binnengekomen:
    IBAN: NL80.ABNA.052.51.74.192 t.n.v. Stichting GFNL te Tricht.
    BIC-code: ABNANL2A (bij betalingen vanuit het buitenland)