Windhondendag in Vlaardingen

We willen er nog een keer extra aandacht aan besteden: aanstaande zondag 3 september is er weer een windhondendag in hondenspeeltuin de Broekpolder in Vlaardingen. Toegang alleen voor windhondachtigen en hun (evt niet windhonden) broertjes en zusjes. Entree 1 euro per hond.
Er staan kraampjes, waaronder die van ons, galgoshop Boaz, Pets Place Vlaardingen, Greyhoundslove Shoppie en er is catering met koffie/thee/snacks.
We nemen een aantal te adopteren hondjes mee om te laten bewonderen,  aaien,  knuffelen, mee te wandelen en misschien wel te adopteren…Ze zijn te herkennen aan hun speciale gele jasjes met ons logo. En wij zijn er natuurlijk bij om alle vragen over de honden te beantwoorden.
Het adres is Bronstijpad te Vlaardingen.
Routebeschrijving: Met de auto neem je vanaf de A20 afslag Vlaardingen-West. Komende vanaf Rotterdam, ga je beneden bij de stoplichten rechts en daarna direct de eerste weg links. Je kunt de auto parkeren langs de Broekpolderweg en op het parkeerterrein van hockeyvereniging Pollux. Loop vervolgens de Broekpolder in via het Surfpad. Loop deze weg door tot de houten slagboom en sla rechtsaf. Volg nu het Bronstijdpad en je vindt na circa 150 meter de Hondenspeeltuin de Broekpolder aan de linkerhand.  routekaart
En voor de fb’ers onder ons is hier de link naar de facebookpagina