Zwerfdieren Symposium 29 maart 2020


Op 29 maart organiseert Stray-AFP het Zwerfdieren Symposium.
Dit symposium is een must voor iedereen die werkt met zwerfdieren. Op dit moment zijn er tal van ontwikkelingen gaande. Via het symposium brengen we graag iedereen op de hoogte.

Dag en tijd
29 maart 12:00 tot 17:30 (We sluiten af met een borrel).

Locatie
Parnassos Kruisstraat 201 te Utrecht.

Programma
Sinds eind 2018 heeft Stray AFP een bijna volledig nieuw bestuur. Het nieuwe bestuur stelt zich aan u voor en vertelt u meer over de hernieuwde focus en de activiteiten die zij ondernemen

We gaan met u in gesprek over regelgeving voor emigratie van honden en katten vanuit het buitenland. Daarover bestaat nog vaak veel onduidelijkheid bij stichtingen. We bespreken dit met de betrokken instanties (RVO/NvWA) en vanuit het verhaal van een ervaringsdeskundige.

Dr. Christine J. Piek, Specialist Interne ziekten Gezelschapsdieren geeft een presentatie over de resultaten van het Leishmania onderzoek van de UU.

Simone Aardenburg vertelt over het kattenproject dat zij opzette op Kreta in samenwerking met hotel Creta Maris Beach resort Chersonissos.

Fairdog de opvolger van Fairfok vertelt meer over de plannen voor het ontwikkelen van een kwaliteitskenmerk voor honden. Zwerfdierenstichtingen zullen hier ook mee te maken gaan hebben.

We sluiten af met een inventarisatie voor activiteiten die u als zwerfdierenstichtingen graag georganiseerd zou willen zien.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor het symposium via de link.
Kosten zijn € 27,50 pp.