Aankomst Candela

Candela is toegevoegd aan honden ter adoptie in een opvanggezin.

Zaterdag 31 oktober was het de aankomst dag van het transport Baas Galgo. Voor GFNL kwam Candela mee. In deze Covid tijd gaan de aankomsten wat anders dan normaal. Ook deze keer was het goed en vooral veilig georganiseerd. De adoptanten mochten op een ingedeeld tijdstip hun hond ophalen zodat er niet teveel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn.

Helemaal klaar voor Candela stonden wij te wachten met een heerlijk jasje, een lekkere kol, een driepuntveiligheidstuig, een martingale halsband en een veiligheidslijn. En daar kwam ze dan: een prachtige brindle dame, een heel lief, aandoenlijk en vooral een elegante verschijning, heel gracieus, en zo aanhankelijk, totaal zonder angsten.

Natuurlijk was het allemaal even spannend voor haar al die mensen, onder de indruk en moe van de reis. Maar wat een lieverd is Candela! Na even gezellig praten zijn we vertrokken en hebben we Candela naar haar opvanggezin gebracht. Ook daar gedroeg Candela zich als een voorbeeld Galgo, ze begroeten haar opvang mama, ging heerlijk kroelen met haar opvang papa. Candela is een Galgo waar je direct verliefd op wordt, het is een hartenbreker!

Wij bedanken gastvrouw Marian Coensen voor de goed georganiseerde ontvangst.