Aankomst Honden La Linea

Zaterdag 07.11.2020 naar net over de grens in Duitsland gereden om Angelo en Llorentz op te halen. Vrijdag waren ze vertrokken uit het asiel in La Linea. Met alle corona-perikelen is het wat lastig om telkens 48 uur van tevoren te testen alvorens Duitsland in te mogen (net over de grens is voor een korte periode toegestaan zonder test).

Gelukkig was er Claudia, een lieve dame die samen met haar zoon en dochter, Angelo en Llorentz vanuit aankomst transport in Unna naar ons kwam brengen. Onderweg hadden ze al wat foto’s gestuurd. Ze lagen heerlijk in de auto te slapen. Claudia en de kinderen kwamen aan om 15.00 uur. Twee mooie Spanjaarden stapten uit de auto. Angelo was duidelijk onder de indruk van alles en niet op zijn gemak. De arme jongen was ook nog eens heel erg moe. Llorentz daarentegen ging eerst even uitgebreid zijn behoefte doen en kwam ons daarna knuffelen.

Llorentz

Na Claudia bedankt te hebben, afscheid te hebben genomen, stapten we voor de derde en laatste maal in de auto. Op weg naar Tricht waar de beide jongens een nachtje moesten doorbrengen alvorens ze naar het opvangadres zouden gaan.

Angelo

In Tricht konden Angelo en Llorentz op adem komen, lekker rondlopen, eten en zich heerlijk ontspannen.

Na een welverdiende nachtrust zijn de heren op zondag naar het opvanggezin vertrokken. De kennismaking met de rest van de honden binnen het gezin ging prima.

Nu kunnen de honden uitrusten zoveel ze willen en starten met hun nieuwe leven in Nederland.

En wederom veel slapen en uitrusten op een heerlijk warm bed.

Binnenkort zal er een update volgen van deze prachtige brindle reuen.