Aankomst Scooby transport 21 juli 2018

Gisteren vroeg opgestaan. Het Scooby-transport zou bijtijds aankomen. Voor GF kwamen er twee honden mee, beiden voor opvang: Kundi en Canelito. Het was al lekker vroeg warm, dus de meeste mensen zaten lekker buiten op de bus te wachten. Het is altijd weer een spannende gebeurtenis. Iedereen zat steeds naar het hek te kijken of de witte bus er al aan kwam. Het geeft een gevoel van saamhorigheid: iedereen is even benieuwd naar hun hond/kat. Eindelijk ‘live’ te zien en aan te raken.
En daar kwam de bus aanrijden. Iedereen spoedde zich naar binnen. Loca hadden we even in een paardenbox geparkeerd, want ze vond het allemaal net even te spannend. En wat lijkt het dan een eeuwigheid te duren voordat je je lang verwachte dier in de armen kunt sluiten. Maar als dat dan gebeurt, dan vergeet je dat moment nooit meer.
Hieronder wat foto’s van de aankomst van onze honden.

Kundi en Canelito hebben hun eerste nacht in NL goed doorgebracht.

Canelito woont in de opvang met twee andere galgo’s. In een huis met een trap, maar die knapperd had zo door hoe dat werkte. Hij heeft vannacht rustig op een groot kussen naast het bed van de opvangmoeder geslapen.

 

Kundi heeft goed geslapen. Ze was natuurlijk behoorlijk moe van de reis en alle nieuwe indrukken. Ze loopt al goed mee en is een heel sociaal beestje. Ze kan het goed vinden met onze galgo en de kat gunt ze geen blik waardig.