Binnenkort in Nederland

Dit prachtige drietal komt de nacht voor Halloween in Nederland aan. Alle drie zijn ze ter Adoptie en zullen naar een opvanggezin gaan.

Angelo is een hele mooie brindle kleurige galgo reu. Hij is 70 cm hoog. Angelo is afwachtend en nog niet echt benaderbaar. Hij zoekt een baasje met veel geduld om zijn vertrouwen in de mens terug te krijgen. Een stabiel hondenmaatje is belangrijk voor hem. Wij hopen dat Angelo in het opvanggezin tot rust komt en hierdoor zijn vertrouwen terug krijgt.

Candela kijkt bij nieuwe mensen eerst even de kat uit de boom en is een beetje verlegen. Eenmaal gewend is ze een hele sociale meid, zowel man als vrouw heeft ze geen problemen mee en gedraagt zich aanhankelijk.

Llorentz is een grote, 70/75 cm hoge reu van 2-3 jaar oud. Een prachtige brindle jongen. Houdt van knuffelen, bij je liggen, kan met grote en kleine honden samen, hij is een sociale lieverd voor mens en hond.

Wij zullen u op de hoogte houden van de aankomst en ook updates plaatsen van dit prachtige drietal. Bent u al nieuwsgierig geworden naar de honden? Neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier