Honden in een Opvanggezin in Nederland ter Adoptie

Deze prachtige en lieve honden zijn al in Nederland en zoeken nu een fijn en liefdevol thuis!

Minerva is een prachtig meisje welke helemaal opbloeit in haar pleeggezin; “Van de bange hond, die niet aangeraakt wilde worden, veranderde ze in een schat van een galga, die zachtjes tegen je aan komt liggen op de bank”!

Denver is een grote reu, vriendelijk, zindelijk en nergens bang voor. Hij kan bij katten en kinderen en loopt netjes aan de lijn.

Gitana is een aanhankelijke hond die houdt van knuffelen en kroelen. “Wij weten zeker dat zij alle potentie heeft om iemands beste maatje te worden”. Zij zou wel graag geplaatst worden, waar al een stabiel hondenmaatje op haar wacht. Ook met katten heeft deze prachtige meid geen problemen.

Bruno is een heerlijke puber die van het leven geniet. Hij is de vrolijke noot in huis met een clowneske energie, waar je echt om moet lachen of je nu wilt of niet!

Talento is een prachtige witte galgo reu. Deze mooie kerel is op zoek naar een familie die ervaring heeft met galgo’s. Een gezin dat geduld heeft met zijn onzekerheden en hem hierin kan begeleiden. Het zou fijn zijn als hier dan ook al een stabiel hondenmaatje aanwezig is. Met katten samen leven is geen enkel probleem voor deze lieverd.

Bent u al nieuwsgierig geworden of één van deze schoonheden bij u past? Als u op de naam drukt, kunt u meer lezen over deze lieve Galgo’s. Denkt u nu ja die past bij ons of u wilt meer weten, neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier.