Update Ada en Campanita

Zoals u weet waren Ada en Campanita op dezelfde dag ernstig gewond gevonden.

 

Ada
Ada’s wond geneest goed en ze heeft geen pijn meer. Ze is nog wat timide, maar stelt redelijk snel vertrouwen in de mensen die haar verzorgen. Zij mogen haar knuffelen en verwennen zonder dat ze angstig is. Vreemden vertrouwt ze nog niet echt.
Wandelingen gaan goed, en zoals op het filmpje hieronder te zien is, gaat het staartje werken als de wandeling wordt aangekondigd.
Ada is sterk genoeg voor haar sterilisatie en dan mag ze 23 september mee naar Nederland komen naar haar “forever home”, waar ze liefdevol wordt verwacht en ingewerkt zal worden in het goede Nederlandse leven door drie andere in het gezin aanwezige galgos ????
Op 14 sept is Ada is gesteriliseerd.


De sterilisatie is goed gegaan en en ze is weer thuis bij haar opvanggezin.
Nu opknappen, en dan mag ze op reis! 23 september komt ze naar Nederland!

Campanita.
Campanita gaat langzaam vooruit. De wond is nog steeds open maar wordt geleidelijk aan kleiner. Er is geen infectie meer, de zware antibiotica hebben hun werk gedaan. Omdat de wond nog open is, is het asiel geen goede plaats voor haar en verblijft zij nog in de kliniek waar ze het zonnetje in huis is.

Aan de inzamelingsactie die wij gehouden hebben voor BaasGalgo heeft u flink gedoneerd. GFNL heeft daar zelf nog een mooi bedrag aan toegevoegd. Mede dankzij deze financiële steun hebben we een bijdrage kunnen leveren aan de medische hulp die Ada en Campanita nodig hadden.