Windhondendag 24 september verslag

Wat een prachtige dag was zondag 24 september!
Samen met GINN hadden we een extra windhondendag georganiseerd aan de Geffense Plas in Oss.
Werkelijk alles zat mee, het fantastische weer, de perfecte locatie, de shelters, de dierenarts, leuke kraampjes, lieve mensen, schatten van honden en iedereen met hetzelfde doel!
Het was dan ook de hele dag door een gezellige drukte, de mensen met hekkendienst konden amper het hek loslaten.
Er waren een aantal ontroerende momenten, Elvis die zijn verzorgers van BaasGalgo herkende, Fatiga en Elwood die met hun nieuwe families mee naar huis gingen (wat voor de opvangmoeders toch altijd een dubbel momentje is).
Ook kwam Bonita nog even langs, net aangekomen en deze dame liep dapper in de rondte.
Darcy (heeft nu de bijnaam Kromowidjojo) heeft zijn werkgebied “controle van de hekken” uitgebreid naar het water. Daar zwommen nl rare beesten, futen, en daar moet je wat mee. Het resultaat was een nat pak voor zijn baasje.
Goed om te zien is dat onze Rosco, dankzij de inspanningen van Anneke, enorme vorderingen maakt. Mensen die Rosco een half jaar niet gezien hadden stonden versteld van de nieuwe Rosco. En deze lieve man is nog ter adoptie!
Ook was er belangstelling voor Tuesto. Wie weet vindt hij binnenkort ook z’n eigen mandje.
We hebben heel veel hondjes, die via GFNL geplaatst zijn gezien: bijzondere Timy en Suri, lieve Tranche, Candada en Fito, de mooie Plutonio, Dana en Oscuro, Ourly en Nerea en elegante Brian, maar nu vergeten we er vast een aantal want op dit soort drukke dagen zie/spreek je nooit iedereen, hoe graag je dat als stichting ook zou willen.
Maar gelukkig hebben we de foto’s nog!!