Ebany Geadopteerd

Ebany kwam in oktober 2019 bij ons in de opvang als een bang hondje. Het heeft een paar maanden geduurd, voordat ze hier een blij meisje durfde te zijn. Daar hebben mijn twee galgo’s en vooral AV (Evi) een groot aandeel in gehad. Ze liet zich aaien en genoot er ook van, ze rende door de tuin en danste in huis als ze eten kreeg. Het werd tijd om een adoptiegezin voor haar te vinden.

Er was interesse vanuit België bij hele leuke dames met een galgomaatje. Het afscheid was aan de Belgische grens (we mochten er toen niet over ivm Covid-19) en was daardoor zwaar. We kregen in het begin hoopvolle berichten over Ebany, maar het meisje kon helaas niet aarden. De dames hadden geen andere keus, dan haar met pijn in hun hart terug te brengen naar ons. Ze was gelukkig meteen weer de oude hier en was blij, dat ze haar vriendinnetje AV weer zag. Het leek wel of de korte verhuizing naar België haar goed had gedaan, ze leek minder bang!

Samen bankhangen

Na een paar weken was er opnieuw interesse, voor onze prachtige meid. Met toch een beetje lood in m’n schoenen, bracht ik haar naar Limburg. Maar ook dit was gelukkig een geweldige plek voor Ebany met liefhebbende mensen en drie honden, waaronder 1 windhond. Het was weer wennen voor Ebany, maar het ging stapje voor stapje iets beter. Ze heeft een echte vertrouwensband opgebouwd met de vrouw des huizes en de kinderen konden haar ook aaien. Toch ging het ook hier helaas mis en wederom werd ze terug gebracht, omdat het echt niet meer ging.

Fijn hoor die zon

Ebany heeft de harten gestolen van twee gezinnen, maar helaas was dat niet voldoende om haar gelukkig te maken. Beiden gezinnen hebben gezien, dat ze niet echt kon wennen. Beide gezinnen wilden haar gelukkig maken, maar uit liefde voor haar……….. hebben de gezinnen hun wens om haar te adopteren opzij gezet. Ebany was inmiddels ook ‘onder mijn huid gaan zitten’ en ik kon het dan ook niet meer over mijn hart verkrijgen, om haar opnieuw te laten adopteren. In overleg met de stichting, mag zij nu bij ons oud worden. 

Mijn allerbeste maatje ik hou van jou

Ik bedank Ann en Daniëlla dat ze gevallen zijn voor dit speciale meisje, dat ze haar een kans en alle liefde hebben gegeven. Maar dat ze ook weer de moed hadden, om haar los te laten en terug naar huis te laten gaan. Ze is nu thuis in haar vertrouwde omgeving, bij ons en bij haar vriendin AV. Ze heeft inmiddels onze harten ook gestolen. 

Groetjes Connie