Update Siria

Energieke dondersteen zoekt gouden mand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siria is nu zo’n 2 weken bij ons. Ze moest weg bij haar adoptiegezin omdat ze te fel reageert op katten en dat problemen gaf bij het uitlaten. Toen we haar kennis lieten maken met de kippen, die altijd in een afgesloten ren en kippenhok zitten, was ze zo fel dat ze bovenop het kippenhok wou klimmen. Nu na zo’n 2 weken kijkt ze bijna niet meer naar ze om. Ze houdt enorm van buiten zijn en van lekker rennen. Gelukkig kan ze dit bij ons in de tuin volop doen. Het is echt een energieke meid die haar beweging en aandacht nodig heeft. Ze is erg alert op alles wat beweegt. Regelmatig staat ze achter in de tuin op haar achterpoten, omdat ze weer een haas heeft gespot. Met uitlaten is ze in het begin zeer uitbundig en hangt ze in de riem.
Siria is een grote dondersteen. Ze probeert echt van alles uit. Ze is wel goed corrigeerbaar, maar even later kan ze het zo weer proberen.
Siria is ook dol op eten. Dus alles moet echt achter slot en grendel. De eerste week gaven we haar apart te eten. Nu krijgt ze tegelijk te eten met de rest, maar dan moet je er wel bij blijven.
Ze leeft nu samen met onze roedel van 2 reuen en 1 teef en dit gaat prima, maar ze zou ook alleen geplaatst kunnen worden.
Kortom een energieke dondersteen die graag haar gouden mandje wil vinden bij mensen die stevig in de schoenen staan, met een omheinde tuin, zonder katten of andere kleine huisdieren.

Heeft u belangstelling voor Siria neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier