Update Vic (Victor)

Het adoptieverhaal van “onze Vic”

Dag iedereen, mijn naam is Victor maar ze noemen mij Vic, dat klinkt beter!
Ik ben gevonden in een dorpje in Spanje en opgevangen bij de lieve mensen van Baasgalgo waar ik verzorgd ben en eten en drinken kreeg wat voor mij al een luxe was!
Na een paar maand kregen we een “brief” waarin stond dat ik naar België mocht verhuizen.. nooit van gehoord!! Daar zou een warm mandje voor mij klaarstaan! De mensen die daar interesse hadden in mij hebben veel informatie gevraagd en via GFNL alle antwoorden gekregen, het was dan eind augustus en op 1 september zou het busje naar NL reizen met alle gelukkigen! Spannend dus!
Gelukkig is alles snel in orde gebracht en mocht ik met de bus mee!!!
Ik zat samen met mijn vriendin Xela in een bench om de lange reis te maken.. ik was wel een beetje bang hoor!
Toen we in Oss toekwamen stonden er allerlei mensen op ons te wachten, ook mijn nieuwe papa was erbij, ik was gered!

 

 

 

 

 

Toen papa mij zag was hij heel blij en ontving mij met open armen, voor mij was alles nieuw en voor nieuwe onbekende dingen heb ik altijd een beetje schrik..
We zijn dan samen met Chris, een vriend van papa, naar België gereden, weer bijna 2 uurtjes in de auto maar ik was heel flink!
Toen wij thuiskwamen had ik er plots 2 zussen bij, Xena 10jr en Careta 8 jr… ze vertelden mij dat broer Copito pas overleden was, hij zou een goede broer geweest zijn…
Papa is dan alle dagen bij ons gebleven om te zien of alles goed ging in huis en in de tuin… oh ja, we hebben een grote loopweide voor ons alleen!! Mijn mama zorgt goed voor mij, ik krijg lekker eten en veel knuffels. Mijn zus Careta is een voorbeeld voor mij, ik volg haar op de voet en zo kom ik te weten wat ik mag en moet doen, bvb geen dingen kapot maken in huis, buiten plassen en zo… Xena en Careta kennen dat al goed, ik hoef ze maar na te doen!

 

 

 

 

 

Inmiddels ben ik bijna een maandje in mijn nieuw gezin en pas mij goed aan, ben zelfs al een beetje dikker geworden! Van het koersen op de weide heb ik mijn pootje pijn gedaan maar mama en papa zorgen wel dat het weer in orde komt!
Ik vind het hier wel fijn vertoeven, eten en drinken op tijd, zachte kussens en zetels om op te rusten en veel knuffels…
Soms krijgen we ook bezoek van andere Galgo vriendjes, vorige week zijn er 2 blijven logeren, konden we lekker samen ravotten! We gaan samen ook af en toe gaan wandelen in de omgeving en voor 2 weken zijn we naar zee geweest! Onze maat Currito was er ook bij, als er ooit iets gebeurt met zijn mama en papa komt hij bij ons wonen…
Terwijl ik mijn verhaaltje “schrijf” lig ik lekker naast papa in zijn bureau in het zonneke…. Wat heb ik toch een geluk gehad!!
Hoop dat er nog vele vriendjes hetzelfde warme nest mogen vinden!
Als ik hier wat langer ben zal ik nog wel een verhaaltje schrijven, intussen geniet ik van het leven!!!!!
Jullie vriend, Vic