Aankomst Paws Transport

Vrijdagmiddag 25 september rond 13:00 uur is de PAWS bus uit Spanje vertrokken, om de volgende dag tegen 14:00 uur aan te komen in Bruchem bij asiel de Bommelerwaard. Net als 6 dagen geleden bij het La Linea transport, hadden de chauffeurs wederom slecht weer in Frankrijk en het was vreselijk druk op de weg!

Bij aankomst mochten als eerste de honden voor GF er uit, zodat ze snel door konden reizen naar Tricht. Trippel, Fleur en vrolijke Bruno. De chauffeur was vol lof en riep steeds hoe “lovely” deze hond is. Nou dit klopte, want toen meneer doldriest en vrolijk in de auto zat, kreeg ik regelmatig een enorme tong over mijn wang. Triple is nog maar 10 maandjes oud en net zo’n langpootmug als Bruno. Het kleine hondje Fleur mocht mee reizen voor GF en mag bij Triple wonen, zij waren in het opvanggezin in Spanje al dikke vriendjes. Wat is het dan fijn, dat ze samen naar Nederland mogen en heerlijk bij elkaar kunnen blijven.

https://youtu.be/eEU4GQGc7ls
Aankomst in Tricht

Aangekomen in Tricht duurde het niet lang, voordat de adoptanten van Triple en kleine Fleurtje, deze 2 lieverds meenamen naar hun nieuwe huis.
Bruno bomvol energie lag net te slapen op de bank, toen hij alweer in de benen moest. Ook hij moest nog een stukje rijden, zijn pleegmama Carla kwam ons pubertje op halen. Wat hebben deze honden in een dag en een nacht weer veel mee gemaakt. Een lange reis non-stop hooguit even tanken, honden controleren en weer door. Petje af voor deze geweldige chauffeurs, die deze lange reis met veel liefde voor de honden afleggen!

Bruno met pleegmama onderweg