Aankomst Scooby Honden

Zondag  ochtend om 11 uur was GFNL aan de beurt om hun honden op te halen. Vanwege corona en niet te veel mensen bij elkaar, was er een heel strak schema gemaakt. Klokslag 11 uur mochten we naar binnen en daar kwamen ze aan.

Wat gaat er nu gebeuren dan? Eng hoor, we blijven mooi bij elkaar zitten!

Elladan en Nico de bangertjes, deze prachtige jongens mogen nog even in Tricht logeren voor ze naar hun eigen manden gaan in Zeeland. Castana is diezelfde dag al naar haar eigen huis gegaan in Zwolle.

Elladan en Nico

Ilia  [vanwege de naam denkt iedereen dat het een teefje is] heeft een enorm litteken in zijn nek, maar toch konden we heel makkelijk hem de halsband om doen en de rest van tuig\kledij. Heel gedwee liep hij mee en vond het maar mooi daar al die open vlakte`s en polders. Met grote plop ogen stond hij rustig alles in zich op te nemen.

https://youtu.be/zfV7ECb6oj4

Sarah ook zo lief, maar met een enorme wond op haar staart. Hier zal eerst naar gekeken moeten worden bij een dierenarts, om een plan van aanpak te maken. Sarah stapte in de auto bij haar opvang  pa en ma, ff dag zwaaien en de vier andere in de auto gezet en op naar Tricht.

Vroeg in de middag aangekomen in Tricht en niet lang daarna, kwamen de adoptanten van Castana. In de tuin kon er goed geoefend worden met een lijn om de middel en 1 lijn in de hand en wandelen.

Lekker uitrusten bij haar nieuwe familie

De overige honden bleven slapen en hebben de eerste nacht goed door gebracht.

Ilia heeft haar eerste bad gehad en ligt lekker uit te rusten.