Aankomst van ZARCO, CHINITA en LAGAR

Aankomst van ZARCO, CHINITA en LAGAR

 

ZARCO, CHINITA en LAGAR zijn een paar dagen geleden, samen met een groot aantal andere honden, vertrokken vanuit het Spaanse asiel Baas Galgo in Spanje. Het blijft bijzonder, zo een busje volgeladen met honden, die allemaal een nieuwe toekomst tegemoet gaan….. 

Voor Greyhoundfriends zitten deze keer ZARCO, CHINITA en LAGAR erbij. Na een lange reis was het zaterdag dan eindelijk zover, de bus van BaasGalgo kwam aan op de plek van bestemming. Anneke en Domi van Greyhoundfriends stonden al te wachten om ZARCO, CHINITA en LAGAR mee te nemen naar Tricht, het volgende station op hun reis.

Zie ze samen lekker liggen achter in de auto op weg naar Tricht….

Eenmaal in Tricht aangekomen mochten ze allemaal nog even lekker de beentjes strekken in de tuin. Lagar is nog even wat voorzichtig alles aan het afsnuffelen….

Chinita is de zaak meteen aan het verkennen…. even uit het raam kijken met haar nieuwe vrienden om zich heen

Chinita kijkt lekker uit het raam met haar nieuwe vrienden om zich heen

Van zo een lange reis en al dat gesnuffel wordt je wel moe, zeker als je al een jaartje of 10 bent. Dus, lekker slapen.

Lagar is wel moe na die lange reis. Is niet niks, zeker als je een jaartje of 10 oud bent. Lekker gegeten en nu ssssssssssslapen maar. Weltrusten allemaal.

Chinita en Lagar zijn dus al geadopteerd, Zarco is nog op zoek naar zijn Forever Home. Meer informatie over deze knappe kerel volgt nog als we hem en zijn karakter wat beter hebben leren kennen. 

Knappe Zarco laat zich van zijn beste kant zien

Mocht je interesse hebben in Zarco en hem wat beter willen leren kennen om te zien of hij bij jou/jullie past, neem dan contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier.