“Bubly” Talento

Een bericht van zijn opvanggezin….

Hoi, ik heb pas dit filmpje gemaakt met beelden van Talento. Hij doet het zó goed! Van extreem bang is hij nu een soms wat onzekere hond in onbekende situaties en zijn vrolijke aard komt steeds meer naar boven. Hij houdt van lekker op de bank liggen, slapen en soms rollebollen met pootjes in de lucht. Hij komt nu ook gewoon van de bank als mijn man in de kamer is en kan dan vrolijk en speels doen. Maakt spongetjes en spelbuigingen naar mij, duwt zijn snoet tegen mijn been of handen, blijft staan voor een aai over zijn koppie. En sinds kort beweegt hij zijn kopje mee als ik hem aai, hij geniet!
 
Ik zou het zo fijn vinden als hij naar een eigen mandje kan. Juist omdat hij zo aan het groeien is, dan kan hij verder opbloeien in een huis waar hij niet meer weg hoeft. Hij verdient het zo, ik heb nog nooit zo’n enorme groei gezien bij zo’n hond. We hebben vaker hele bange honden gehad maar Talento was echt helemaal in zichzelf gekeerd, en nu is hij steeds vaker vrolijk en dan moet je hem zien. Zo grappig!
 
Gisteravond kwam uit zichzelf tegen mij aan liggen….met zijn koppie op mijn been.
 

Heb je belangstelling voor Talento neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier.
Uiteraard kun je hier  ook direct de adoptie vragenlijst invullen! Deze zal dan aan de juiste adoptie consulent doorgestuurd worden.