Dierendag 2020

Dierendag is voor veel mensen de dag van extra verwennerij voor hun lievelingen. En het is ook een dag waarop mensen denken aan andere honden, bv onze (vaste) donateurs. Wat zijn we altijd blij met deze mensen!

En ook u kunt ons en onze honden helpen. Hoe? Door bijvoorbeeld gebruik te maken van de sponsorkliks. Even een korte uitleg:

Op het moment dat u bij één van onze partners iets besteld via onderstaande link krijgen wij een percentage van het aankoopbedrag.

Bestel bij Zooplus
Als u een bestelling plaatst bij Zooplus via onderstaande afbeelding dan krijgt Greyhoundfriends hier een percentage van.

zooplus.nl

ps: als u gebruik maakt van het spaarplan met 5% korting, dan werkt sponsorkliks niet. 

Sponsor Greyhoundfriends
Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Greyhoundfriends, zonder dat het u een cent extra kost! Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Greyhoundfriends. Voor u een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar ons.

Bestel bijvoorbeeld bij Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Mediamarkt en nog vele andere!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van Greyhoundfriends. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Greyhoundfriends hier direct van!

Klik op onderstaande afbeelding en help ons en onze honden:

“SponsorKliks,

U kunt dit vinden in de linker kolom op onze homepagina.

Stem op Ons!!!

Graag willen wij u ook alvast attenderen op onze aankomende SerieusRequest, waar wij aan mee gaan doen. Hiervoor hebben wij ook uw medewerking nodig in de vorm van een stem, wij hopen dat u hiervoor al uw familie, vrienden, collega’s en kennissen wilt aanmoedigen, om ook hun stem aan ons te geven. Hou onze site in de gaten, binnenkort volgt hierover meer nieuws!

Namens Greyhoundfriends en de honden onze hartelijke dank!