Knappe Vinn is aangekomen in Nederland

Vinn is toegevoegd aan Honden in NL / Honden in een opvanggezin

Vrijdagmiddag  19 Februari, na een lange reis vanuit het zuiden van Spanje kwam Vinn aan bij het diereasiel in Tiel. Hij is erg onder de indruk van een riem en een tuig om, ook het jasje vond hij maar niks. Maar vanwege de grote temperatuurverschillen was het echt hard nodig. Achter in de auto met 3 riemen vast gezet en op weg naar huis. En wat was hij nieuwsgierig tijdens de rit, hij kwam ogen te kort kijkend door het zij ruitje. De radio aan en zijn grote oren vlogen alle kanten op. Eenmaal aangekomen heeft hij eerst een enorme plas in de tuin gedaan. Zoals heel veel honden uit Spanje durfde hij in eerste instantie absoluut niet naar binnen te gaan, dus werd er even een helpende hand geboden. Wat is Vinn een ongelooflijke lieverd, een echte Podenco met dat zachtaardige karakter.

Wil je meer informatie over Vinn, klik dan op de onderstaande “tag” met zijn naam dan krijg je een overzicht met alle updates en berichten over hem.

Heb je belangstelling voor Vinn neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier. Uiteraard kun je hier ook graag direct de adoptie vragenlijst invullen! Deze zal dan naar de juiste adoptie consulent doorgestuurd worden.

Vinn in de auto onderweg naar het opvanggezin
Aankomst in Nederland van Vinnn met de bus Paws Patas
Vinn in de bus van Paws Patas