Zaterdag zijn eindelijk de hondjes van Scooby aangekomen…

Wat was dat een feest

Vier op een rij….

We zijn Fermín en Zacarías van het Scooby Team weer enorm dankbaar dat ze de hele rit vanuit Spanje wederom gemaakt hebben. Gisteren, 27 Februari, kwamen de lang verwachtte hondjes vanuit Scooby Medina aan in Nederland. En wat was het een genot om ze allemaal vrij rond  te zien huppelen in de aankomst loods (@Francis en Andre: jullie hebben er iets moois van gemaakt!). Er zaten verschillende pups bij die, vooral met elkaar, de grootste lol hadden. Waterbakken werden omver gegooid, stellages met honden speelgoed waren niet meer veilig.

Voor Greyhoundfriends zaten de door haar adoptanten lang verwachte galga Clarita erbij. Verder nog een bijzondere 9 maanden jonge puber Cierzo/Jari en de jonge, al flink gegroeide pups Tau en naar wat we dachten Margo(otje). Die laatste bleek toch een Koosje, het bleek een reu te zijn i.p.v. een teefje. De wat oudere Clarita keek nog wel de kat uit de boom…..

Toen alle hondjes even de benen hadden gestrekt, gegeten en gedronken werden ze “opgetuigd” en aangelijnd zodat ze mee konden in de auto. Zoals meestal op weg naar Tricht hebben we geen van de honden meer gehoord, die waren allemaal  meteen in dromenland. Eenmaal in Tricht aangekomen stonden de adoptanten van de puppie Tau al te wachten. Dat gaat daar één groot feest worden want die hebben thuis al een jonge hond, die twee kunnen heerlijk samen spelen en de boel op stelten zetten.

Daarna kwamen de adoptanten van Clarita, die zullen wel heel erg naar deze dag hebben uitgekeken…. door Corona duurde het zo een 3,5 maand voordat ze hun Clarita eindelijk in hun armen konden sluiten. Wat een geduld hebben die lieve mensen moeten hebben. Ze zijn gelukkig wel erg blij met haar, we kregen meteen wat mooie plaatjes van Clarita toegestuurd:

Verder was daar nog de 6 maanden oude puppie Koosje (was Margootje), die werd na een drukke dag meenomen naar zijn opvanggezin, deze lieverd is nog ter adoptie en er zijn al geinteresseerden. Zijn vriendje Cierzo/Jari is in Tricht gebleven…. Na een nachtje heerlijk slapen heeft die er al heel veel zin in…. een mooie toekomst tegemoet. Hij is ook nog te adopteren.

Het was dus weer een bijzondere dag met veel mooie momenten en leuke herinneringen.