Aankomst Scooby zaterdag 19 juni

Om half 12 kwam de Scoobybus aan. Tien moppies voor GINN, 1 voor Scooby Lowlands, 4  voor GFNL en een paar Scooby katjes. Na eerst de katjes er uitgehaald te hebben en terwijl die veilig in het kattenverblijf stonden, konden de honden er uit.

Venco en Principe als eerste. Deze speciaaltjes moesten meteen van de bus in de auto bij Carin die haar auto er al pal achter klaar had staan. Daarna gingen ze als een speer richting Zeeland. (enorm fijn dat Carin deze zieltjes naar Zeeland  kon brengen).

Tierzo kon niet wachten tot al  ‘zijn’ vriendjes en vriendinnetjes de bus uit kwamen. Volgens ons dacht hij dat ze allemaal speciaal voor hem hier aankwamen.

 

Hazeltje (nog ter adoptie) is een heel tenger dingetje van ongeveer 7 maandjes. Wat een knufje. Ze legt meteen vol vertrouwen haar kopje in je nek.

Cora (ook nog ter adoptie) is een dametje van 8 met haar wijze hoofd, ze weet al hoe het leven in elkaar zit.

 

Voordat de Scoobybus vertrok is er weer heel veel in de bus geladen om mee te nemen naar Spanje. Vooral veel medische spullen.

Dank weer voor de chauffeurs Fermin en Zacharias voor weer een veilige aankomst. Dank GINN voor alle samenwerking. Dank GFNL dames weer die met alles geholpen hebben vandaag. Dank Sandra voor het navigeren met allerlei omleidingen naar het adres in Tricht.