Geadopteerde Cinca (Aafke)

Cinca (voorheen Aafke) is nu 7 weken bij ons en van begin af aan al niet meer weg te denken uit ons gezin.

Nog iedere dag zien we je groeien en dan niet zo zeer van formaat maar van zelfvertrouwen. Wanneer we in het begin met je gingen wandelen en we iets te ver van ons huis vandaan gingen naar jouw zin, dan ging je zitten en bleef je koppig als een ezel terug naar huis trekken. Nu loop je fier vooruit en kunnen we al flinke wandelingen maken, heerlijk vind je het. Je vindt het helemaal geweldig om flink met de baas te rennen op het strand. Nog wel met riem, want soms kan je nog schrikken van iets wat je nog niet eerder bent tegengekomen en we willen zeker weten dat je ook dan weer naar ons luistert en terugkomt.

Je bent ook heerlijk lui en een hele grote knuffel. Eerst lekker knuffelen en dan languit op de bank. Maar staan we op en lopen we naar de gang dan kom je snel naar de deur om daar op ons te wachten. Wat ben je blij als we dan door de deur weer naar binnen komen, of we de hele dag zijn weg geweest. Toch zien we langzamerhand dat je ook wel eens lekker lui blijft liggen, maar het moet niet te lang duren. 😉

Je bent nu bijna 8 maanden en ook heerlijk ondeugend, zoals dat hoort. Je bent gek op onze kinderen en zij op jou, echte maatjes voor het leven! Samen in de mand, samen op de bank en lekker meedoen met de drukke spelletjes. Je rent er dan vrolijk achteraan en dan wordt er geroepen “pas op, Cinca is in speelmodus”, want dan gaat alles net wat wilder. Een groot feest.

Eigenlijk is elke dag een feestje met haar!

Klik hier om naar Aafke haar pagina te gaan