Mijn naam is Karma

en vandaag is mijn dag.

Het is een jaar geleden dat ik gevonden werd met mijn pootje in een klem. Een klem van de jagers.
Hoe lang ik hier vast zat weet ik niet maar wat was ik blij om hulp te krijgen van ASOCIACIÓN BAASGALGO. Dankzij deze lieve mensen kon ik naar het ziekenhuis. Daar was al snel duidelijk dat mijn pootje niet meer te redden was, een amputatie volgde een dag later. Nadien kreeg ik de tijd om te herstellen en te wennen aan deze nieuwe situatie bij Nagore Caballero Bartolome en Jose Maria Fernandez Hurtado. Deze geweldige mensen gaven me zoveel liefde waardoor ik elke dag een beetje meer vertrouwen kreeg. Toen ik voldoende hersteld was, verhuisde ik naar Terneuzen. Daar werd ik opgewacht door een kleine teckelbroer Hugo, salukizus Fly en galgozus Atje.

Dit weten mijn baasjes over me te vertellen:

Het moment dat we Karma op de luchthaven konden ophalen, was enorm emotioneel. Daar maakten we kennis met deze dappere maar angstige Karma. Thuis had ze al snel een plekje gevonden waar ze zich veilig voelde. Na 6 weken had ze de moed gevonden om naast ons te komen zitten.
Elke week zagen we de kracht in haar lichaam en poten toenemen waardoor wandelen beter ging.
Toen de dag kwam dat Karma voor het eerst vrij mocht rennen op het strand met onze andere honden, stonden Ilse Sarah Helsen en ik met tranen in de ogen. Het was FANTASTISCH om haar zo te zien genieten. En dat doet ze elke dag een beetje meer.

We kunnen alleen maar DANK JE WEL zeggen

tegen ASOCIACIÓN BAASGALGO , Nagore Caballero Bartolome en Jose Maria Fernandez Hurtado om Karma een kans te geven op een goed en gelukkig leven.

tegen Greyhoundfriends, Elsbeth Galgos, Julie Ueberfeld en Anneke (zonder fb) om ons te helpen met de adoptie van Karma.

Tegen Karma zelf zeggen we dank je wel om ons in vertrouwen te nemen, om te groeien en te genieten. We weten dat dit nog maar het begin is en dat we nog lang mogen genieten van je gekke kuren.

Tegen de mensen die Karma zielig vinden omdat ze een poot mist… Karma is NIET zielig, ze is enorm sterk, dapper en vooral gelukkig.

En als laatste willen we nog zeggen tegen de mensen die er over twijfelen om een “speciale ” hond te adopteren, GA ER VOOR want je hebt niks te verliezen. Elke dag is een feest om je hond te zien genieten en open bloeien. Geef ze een kans en wees niet bang, want zij zijn niet bang om een nieuwe start te maken in hun leven.

We kunnen niet alle honden in de wereld redden maar we kunnen wel de wereld redden van een hond.

Gelukkig verjaardag Karma.