Marly

Marly is toegevoegd aan Honden ter bemiddeling.

Naam: Marly
Ras: Podenco
Kleur: Roodbruin met wit – ruwharig
Geboren: naar schatting 2005
Geslacht: Teef
Verleden: Marly was in een asiel beland in Spanje op 13 jarige leeftijd. Waarschijnlijk na een afschuwelijk leven als fokteef te hebben gediend.
Karakter: Ze is gek op haar hondenvriendjes, maar ze gaat soms achter de kleine pups aan. Ze heeft aandacht en rust nodig. Marly geniet enorm van de gezelligheid om haar heen. Marly laat zich niet ondersneeuwen door de andere honden ondanks haar leeftijd en grootte.
Bijzonderheden: Marly is uit het asiel gehaald met de hulp van Stichting Dogs from Spain die haar naar Belgie zal brengen. Marly zit nu bij een opvanggezin in Spanje, maar Marly heeft rust nodig. Ze heeft een hernia en wordt nagenoeg verlamd aan haar achterpoten waardoor ze ook incontinent wordt. Opereren is een mogelijkheid, maar het herstel en de rehabilitatie zal voor Marly een lijdensweg worden, dus Marly krijgt een voor haar op maat gemaakt karretje en de nodige pijnmedicatie om haar te helpen. Marly weegt tussen circa 9 kilo.
Ontwikkeling: We zoeken voor Marly een heel speciale persoon die begrijpt wat Marly nodig heeft, heel veel knuffels en kusjes… De zorg voor een bijna verlamd, incontinent oud hondje is niet voor iedereen weggelegd, maar we hopen toch dat er iemand is die voor Marly wil gaan, die haar nog een paar maanden/ jaren kan geven vol liefde en zorg. In het filmpje kunt u zien hoe Marly oefent met een karretje. Ze krijgt een op maat gemaakt loopkarretje en tot die tijd kan ze wennen met die in het filmpje. https://youtu.be/GvtOzsq16To
Verblijfplaats: Marly komt binnenkort naar Stichting Dogs from Spain in België.
Heeft u belangstelling voor Marly neemt u dan alstublieft contact op
met info@dogsfromspain.com