Noura

Noura is toegevoegd aan Honden in NL ter bemiddeling.Daar zat je dan, in je kleine hokje in dodingsstation Lucena, Córdoba. Zwart, allang geen pup meer met
je 4-5 jaar, hap uit je oor, stukje van je staart, je graatmagere lijfje vol littekens en allemaal kale plekken. In Spanje nihil kans op adoptie. Maar wat een mazzel had jij ! Je mocht in de opvang komen bij geweldige mensen in NL. Die er helemaal voor gingen jou weer te laten stralen. Je bent daar nu al
een paar weken en wat ben je opgebloeid….. Prinses NOURA geniet volop van haar leven als huishond. Ondanks haar duidelijk slechte leven in Spanje al vanaf het eerste moment zo lief en zo vol vertrouwen.

Na de lange reis naar NL kwam ze rustig uit haar reiskennel. Halsband om, tuigje om, en ze deed meteen een grote plas op het grasveldje. Onderweg naar huis ging ze weer rustig slapen.
Dat doet ze graag, slapen. In huis is ze rustig. Buiten in de grote tuin mag ze graag lekker rennen
met de podencos, spelen met haar piepbal. Ze loopt rustig mee aan de lijn. Een verademing vergeleken bij de podenco’s die allemaal haast hebben om hun neus achterna te gaan….
Eten kan ze als de beste. Ze krijgt veel extraatjes en haar tuigje begint al strak te zitten.
Ze heeft in haar vorige leven goed geleerd voor zichzelf op te komen. Als haar iets niet bevalt gaat het lipje omhoog. Ze is gelukkig helemaal niet angstig en is heel gericht op en graag bij haar mens.
In huis een echte knuffeldoos. Ze woont nu samen met 3 podenco’s en daar kan ze het prima mee vinden.
NOURA is negatief getest op leishmania, hartworm en ehrlichia (tekenziekte).
Ze is volledig gevaccineerd en gesteriliseerd.
Natuurlijk is ze ontvlooid en ontwormd, gechipt en heeft ze een EU paspoort.

Wilt u meer weten over haar? Neemt u dan contact op via:Email.