Hoe is het nu met……Norah.

Het verhaal van Norah, adoptienummer 18. 

Norah is bij ons gekomen als pup.
Op de site van Greyhoundfriends zagen we haar foto (ze heette toen nog Sira) en we waren op slag verliefd!
Wat een heerlijke pup met haar lange slungelpoten en wat een mooie kleur had ze, heel lichtbruin met zwarte streepjes en haar neus was een beetje blauw-grijs, heel mooi!
Ze kwam uit een nestje van vier pups; één teefje en drie reutjes. Moos, Tikker en Donny zijn haar broertjes.
We hebben haar opgehaald in Tricht. We kwamen aanrijden en ze zat met één van haar broertjes achter het hek te kijken, zo’n klein hummeltje. We hadden onze andere hond ook mee (Ivan, een grote galgo reu die bij Scooby vandaan kwam) en dat klikte gelijk.
Toen we weer naar huis gingen lag Norah heerlijk bij mij op de achterbank in een oude trui van mij te slapen … zo moe van alle indrukken! Ze was al snel helemaal op haar gemak bij ons thuis, met onze dochters klikte het ook gelijk (toen 10 en 12 jaar oud)

[full_width][/full_width]

Norah is nu al weer bijna acht jaar, haar grote “broer” Ivan is er helaas niet meer, waar ze het heel moeilijk mee heeft gehad. We hebben er nu weer een ander hond bij, een podenco, waar ze het gelukkig ook heel goed mee kan vinden!
Als we op vakantie gaan, gaan ze ook altijd mee. Ze heeft helaas wel last van wagenziekte. We stoppen vaak onderweg voor haar om even een rondje te lopen want ze is vaak heel misselijk.

Norah is een ontzettend lieve hond, ze is gek op spelen met haar blauwe ring van rubber. Waar Norah is, is de blauwe ring ook, ze neemt hem overal mee naartoe!

[full_width][/full_width]

Lekker rennen naast de fiets en door het weiland, dan is ze net een konijn, zijn ook favoriet bij haar!

[full_width][/full_width]

Ze is heel slim en een echte “doordouwer”, ze gaat net zo lang door tot ze haar zin heeft!
Super elegant gaat ze door het leven, zelfs als ze slaapt ligt ze er sierlijk bij en met haar mooie bruine ogen weet ze iedereen voor zich te winnen!

Om een lang verhaal kort te maken; we zijn heel blij dat ze in ons leven is gekomen, we houden vreselijk veel van haar. Ze is altijd lief voor iedereen, ze kan zo gek doen dat we geregeld in een deuk liggen om haar! Ze is onze lieve, gekke, vrolijke, ondeugende Noor!

Groetjes van Alfons, Ellen, Eva en Rozemarijn