update Taizo (Taizon)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met whippetvriendje Tommie

 

Het gaat heel goed met Taizo. Hij is al een beetje aangekomen, krijgt meer kleur en staat al wat rechterop. Mensen vinden hem een knapperd.

Hij voelt zich al erg thuis, zowel in de werkruimte als in ons appartement. Erg op zijn gemak, heerlijk languit liggen en op zijn rug. Ondanks dat Musa niet altijd lief is als hij ergens lekker wil gaan liggen! Pina is opener naar hem, ze gaat bij hem liggen, spelen samen en ze corrigeert hem ook op momenten dat dat nodig is.

 

Ze moeten ook nog even aan hem wennen / hij moet ook leren dat hij groot en log is en niet zomaar half bovenop ze kan NEERPLOFFEN hahaha.

 

 

 

 

Buiten gaat het goed en zijn beide meiden relaxt naar hem en spelen samen. Ze zijn al beetje een roedeltje met z’n driëen.

Hij is helemaal niet schrikachtig. En katten gaat ook okay.
Trap lopen gaat goed en hij is ook bijna zindelijk.

 

We zijn ook al met de tram geweest, ging ook goed. We lopen wat af. Op straat gaat goed. In de parken, meiden los, WIJ (hij en ik) aan de lange lijn erachteraan rennen, soms kijkt hij achterom zo van ‘oh ja jij kan niet zo hard’. Hij leert al netjes in een zachte galop te rennen, eerst zat er niks tussen tussen stilstand en hardrennen.

 

Er is hier in de buurt een omheind zand plek (een grote plek waar eerst een gebouw heeft gestaan, nu niet meer) waar ze alle 3 lekker los lopen. Hier laat Andre zijn 4-tal ook uit/los. Taizo gaat hij heerlijk dollen met Musa en Pina, loopt ze omver en gaat rondjes sprinten :). Hij moet vooral leren om zachtjes met zijn 2 meiden te doen.

Merk aan hem dat buiten nog gewoon veel indrukken zijn, ook al gaat het super goed.