Vernieuwd assortiment voor uw viervoeter bij Woonuniek!

Bij webwinkel Woonuniek vindt u prachtige spullen voor de hond zoals houten hondenmanden en voerbakken. Alles wordt met u afgestemd en op maat gemaakt.‘Ik ben altijd met honden opgegroeid en merk elke dag weer hoeveel waarde mijn twee dierenvriendjes voor mij en mijn gezin hebben. Wanneer de kinderen thuis komen na een dag school, begroeten zij eerst uitgebreid de honden en als ik geluk heb mag ik ook een begroeting ontvangen! Is er iemand verdrietig, de honden voelen het en bieden troost. Niets gaat dan boven een warme, zachte knuffel.
Bambam is onze Spaanse windhond, een kruising tussen een Galgo en Podenco. Via de stichting Greyhoundfriends is hij vanuit Spanje naar Nederland gehaald. De laatste tijd wordt er veel gesproken over de verschrikkelijke zaken die in Spanje gebeuren met deze honden. Zij worden gebruikt voor de jacht of wedstrijden. Een hond die niet langer voldoet aan de verwachtingen van de eigenaar, staat een verschrikkelijk lot te wachten. Stichting Greyhoundfriends zet zich in voor deze honden en doen hun uiterste best om voor hen een geschikt adoptiegezin in Nederland te vinden.

Om Greyhoundfriends te steunen, zal ik bij elke bestelling van een product voor de hond, 10% van het aankoopbedrag doneren aan de stichting’.
Chantal von Glahn, Woonuniek.

Prachtige en handige producten voor uw geliefde viervoeter(s).
Wij bedanken Chantal voor haar inzet en bijdrage aan onze stichting,
van elk verkocht artikel voor de hond. Hoe geweldig is dat!
Neem een kijkje via onze webshop.
Via deze link komt u op de website of ga direct naar de pagina van de viervoeters.